Отчитаме съгласието на Бойко Борисов да даде имунитета си като

...
 Отчитаме съгласието на Бойко Борисов да даде имунитета си като
Коментари Харесай

Нинова: Борисов даде имунитета си под натиск и това е наш успех

 „ Отчитаме единодушието на Бойко Борисов да даде имунитета си като една дребна крачка на победа на Българска социалистическа партия и на хората, които желаят правдивост за 12-годишното му крадливо ръководство. Но доста дребна крачка. Голямата и същинската победа ще бъде, когато има транспарантен и обективен развой и се стигне до неоправдателна присъда “. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг в Народното събрание. 
Тя изясни, че даването на имунитета на Борисов през днешния ден се случва под напън: „ Знаете, че втора точка беше наложително гласоподаване на имунитета му в зала и може би е знаел, че ще падне – по тази причина бърза пред вятъра. Но втората причина вероятно е, че за интервала, в който се скри, за интервала, в който сякаш сътвориха комисия за имунитети и която не работи, смениха Гешев. Ще забележим във времето по какъв начин ще се развият нещата “, сподели Корнелия Нинова. 
Лидерът на социалистите съобщи: „ Даването на имунитета му, от една страна, е авансово бягство от позора, на който щеше да бъде подложен в зала и да чуе истината за себе си. И второ, евентуално чака, че нещо по делото ще бъде покрито, неразследвано “, сподели Нинова.  
И добави: „ Вчера комисията по имунитетите сякаш се събра, официално регистрира, че няма кворум, съзнателно, несъмнено, и не създаде никакво решение. Обаче през днешния ден, като видяха, че има импортирана точка и тя е неизбежна и ще се гласоподава в залата този имунитет - пред страха и позора, на който ще бъде подложен,  Борисов си даде имунитета. Той го даде под напън и ние считаме това за собствен триумф “, сподели водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР